PARKINSON KASALLIGINIING KELIB CHIQISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15182298 - Xo‘jabekova , F.I.; Tojiboyeva , E.Sh. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada parkinson kasalligi haqida va uning kelib chiqish tarixi haqida batafsil ma‘lumot berilgan. Parkinson kasalligiga uchragan bemorlarninig holatlari va ushbu kasallikning o‘rganilish va davolash usullari ham qisqacha yoritilib o‘tilgan.