DORIVOR SCHIZOPHYLLUM COMMUNE FR. ZAMBURUG’INING SHTAMMLARINI TIBBIYOT VA FARMASEVTIK BIOTEXNOLOGIYADA FOYDALANISH ISTIQBOLLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15241423 - Eshonqulov , E.Y. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada dorivor Schizophyllum commune zamburug‘ining JE4, JE5 va JE6 shtammlari ekstrakti tarkibidan ajartib olingan Trehaloza digidrat moddasi va undan tibbiyotda va farmasevtik biotexnologiyada foydalanish haqida ma`lumotlar keltirilgan.