TA’M BERUVCHI QO’SHIMCHA MODDALARNING OZIQ-OVQAT SANOATIDAGI AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15255873 - Ilhomova , D.O; Mamatkulova , I.E. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu tezisda ta’m beruvchi qo‘shimcha mahsulotlarning oziq-ovqat sanoatidagi ahamiyati, ularning umumiy tasnifi, klassifikatsiyasi, ta’m beruvchi moddalarning funksiyalari va ularning sog‘liqqa ta’siri haqida ma’lumotlar berilgan.