GENETIK MODIFIKATSIYALANGAN ORGANIZMLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.15259315 - Azimjonova , M.J.; Mamatkulova , I.E. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu tezisda geni o’zgartirilgan organizmlar nima ekanligi, nima sababdan yaratilayotganligi, qanday yaratilishi va ularning sanoatdagi axamiyati, GMO maxsulotlarini qo’llashni amaliyotdagi foydali va zararli tomonlari hamda organizimga ta‘siri to’g’risida hozirgi zamon olimlarining fikrlari bildirilgan.