OZIQ OVQAT CHIQINDILARINI KAMAYTIRISH VA QAYTA ISHLASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15261346 - Tojiboyeva , E.Sh; Mamatkulova, I.E. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu tezisda oziq ovqat chiqindilarini qayta ishlash va kamaytirish haqida batafsil ma’lumot berilgan. Oziq ovqat chiqindilarini qayta ishlash usullari, qattiq va suyuq chiqindilarini qayta ishlash haqida ma’lumot berilgan.