KUNJUT (SESAMUM INDICUM L.) KOLLEKSIYASINING XORIJIY VA MAHALLIY NAV NAMUNALARIDA 1000 TA URUG’ OG’IRLIGI BELGISINI QIYOSIY O’RGANISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15275825 - Vaisova , D.B; Kurbanbayev , I.D; Soxiba , K.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Sesamum indicum L. turiga mansub xorijiy va mahalliy kunjut nav va nav namunalarida 1000 ta urug‘ og‘irligi belgisining qiyosiy tahlil qilish bo‘yicha olib borilgan ilmiy tadqiqot natijalari keltirilgan.