KRASCHENINNIKOVIA CERATOIDES - ENDOFIT MIKROORGANIZMLARNING YANGI MANBAI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15300384 - Akramov , I.B; Abdiazimova , D.I (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada qurgʻoqchil hududlarda oʻsuvchi kserofit va galofit oʻsimliklarning endofit mikrobiota hamjamiyati va ularning oʻsimlik hayotidagi roli haqida maʼlumotlar keltirilgan. Shuningdek, tadqiqotlar Oʻzbekistonning qurgʻoqchil hududlarida oʻsuvchi Krascheninnikovia ceratoides oʻsimligining endofit bakteriyalari haqida maʼlumot beradi.