POLIZ EKINLARINING FITOPATAGEN ZAMBURUG’LARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15300404 - Berdiqobilova , M.E. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada poliz ekinlarining fitopatagen zamburug‘lari, ekin urug‘larni patogen zamburug‘lar bilan zararlanishi va hayotiyligini pasaytirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.