BRADYRHIZOBIUM JAPONICUM BIOPREPАRАTI BILАN ISHLOV BERILGАN MАHАLLIY SOYA (GLYCINE MAX.L) NАV-NАMUNАLАRI DONI TARKIBIDAGIDАGI OQSIL MIQDORLARI TAHLILI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15321523 - Jo‘rayev , J.N; Kurbanbayev , I.J (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu tezisda Glycine max.L turiga mansub mahalliy soya nav-namunalarining nazorat va Bradyrhizobium japonicum biopreparati bilan ishlov berilgan variantlari doni tarkibidagi oqsil miqdorlari o’zaro taqqoslangan.