LEMNA MINOR L. SUV O’TINING BIOTEXNOLOGIK IMKONIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15321771 - Shirinbekova , V; Sobirova , M.B (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Lemna minor L. ning biotexnologik imkoniyatlari borasida olib borilgan tadqiqotlar sharhi bayon etilgan. Ushbu manbalarga asoslanib Lemna minor L.ning oqava suvlarni tozalashdagi imkoniyatlari shuningdek, undan akvarium baliqlari uchun oqsilli ozuqa va qishloq xo’jaligi uchun o‘g‘it sifatida foydalanish borasidagi manbalar ham qayd etilgan.