POLIZ EKINLARI KASALLIKLARI: TURLARI VA TARQALISH OMILLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15331251 - Akmalova , M.A; Mamatkulova , I.E (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu tezisda poliz ekinlarining asosiy kasalliklari va ularning tarqalish omillari o‘rganiladi. Kasalliklarning turlari, qo‘zg‘atuvchilari hamda ularga ta’sir etuvchi ekologik va agrotexnik omillar tahlil qilinadi.