SUV RESURSLARINING IFLOSLANISHI VA TIRIK ORGANIZMLARGA TA’SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15331490 - Mamatkulova , I.E; Xo‘jabekova , F.I (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada atrof-muhitga chiqarilayotgan kimyoviy zararli moddalarni suv resusrslariga ta’siri, turlari,ularni amalga oshish mexanizmlari,tirik organizmlarga ta’sir ko‘rsatkichlari keltirilgan.