QO’YLARNI YETISHTIRISHDA MIKROORGANIZMLARDAN FOYDALANISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15331626 - Norqulova , G.Sh; Rayimqulova , Sh.O; Soatov , B.B (International scientific and practical conference, 2025)
Qo‘y yetishtirish chorvachilikning muhim tarmoqlaridan biri bo‘lib, hayvonlarning sogʻligʻini mustahkamlash va mahsuldorligini oshirish dolzarb masaladir. Probiotik bakteriyalar, jumladan enterococcus faecium, hayvonlarning hazm qilish tizimini yaxshilash va kasalliklarga chidamliligini oshirishda muhim rol oʻynaydi.