BIOTEXNOLOGIK USULLAR ORQALI OQAVA SUVLARNI TOZALASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15351880 - Sobirova , H.Y; To‘xtasinova , G.H; Soatov , B.B (International scientific and practical conference, 2025)
Oqava suvlar sanoat, qishloq xo‘jaligi va maishiy chiqindilar natijasida hosil bo‘lib, ularni tozalash atrof - muhitni muhofaza qilish va suv resurslarini samarali boshqarish uchun muhim hisoblanadi. Biotexnologik usullar yordamida oqava suvlarni tozalash ekologik jihatdan xavfsiz va samarali yechimlardan biri hisoblanadi.