QORAQOLPOG’ISTON AROL BO’YI MINTAQADA ASALARICHILIKNI RIVOJLANTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15358107 - Kalenderov, A.K. (International scientific and practical conference, 2025)
Qoraqolpog’iston sho’l zonasidagi asalarichilik tarmog‘ida IT-texnologiyalarni joriy qilingan Shuningdek, raqamli texnologiyalarni joriy etishni moliyalashtiradigan tuzilmalarni qo‘llab-quvvatlash maqsadida “Asalarichilikda texnologik transfer” jamg‘armasinining Qoraqolpog’iston bo’limini tashkil etish va uni moliyalashtirish manbaalari ochib berilgan.