PARRANDALAR GO’SHTINING MORFOLOGIK TARKIBI VA YETILISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359391 - Nametov, A.L.; Polvonov, M.Sh.; Allambergenova, Z.R.; Keunimjaeva , M.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada parrandalar go‘shtining morfologik tarkibi va boshqa qishloq xo‘jalik hayvonlaridan farqi keltirilgan, shuningdek parranda go‘shtining yetilish jarayonlaridan so‘ng uning sifati va organoleptik ko‘rsatkichlaridagi ijobiy ta’sirlar haqida adabiyotlar tahlili keltirib o‘tilgan.