CAMELUS DROMEDARIUS VA CAMELUS BACTRIANUS TUYALARINI JUFTLASH VA SELEKSIYALASH BO’YICHA TAJRIBALAR TAHLILI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359584 - Ko‘charov, S.Y.; Turganbaev , R.U. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Camelus dromedarius va Camelus bactrianus tuyalarini juftlash va seleksiyalash bo‘yicha tajribalar tahlili keltirilgan va xulosalar qilingan.