BALIQCHILIKDA NASLCHILIK ISHLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359641 - Allamuratova, B.; Amanov, R.; Mamatov, X.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada baliqchilik xo`jaliklarida baliqlarni oziqlantirish, o`stirish, yashash sharoiti, ko‘payishi, yosh baliq chavoqlarini o‘stirish va zamonaviy intensiv texnologiyalarni qo‘llash.