MAXSULDOR SIGIRLАRDА ENDOMETRITlARNI ETIOPOTOGENEZI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359858 - Raximov, O.R.; Bekmuradov, K.R. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada sigirlarda endometritlarning kelib chiqish sabablari, diagnostikasi va davolash usullarihamda endometritlarni keltirib chiqaruvchi sabalarga esa ozuqa ratsioning yetarlicha bo’lmasligi ularni saqlash sharoiti yaxshi emsligi va yo’ldoshni ushlanib qolishi haqida bayon etilgan.