BALIQLARNING LIGULYOZI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359992 - Jaqsilikova, G.Q.; Sarsenbayev, I.E.; Amangeldiyev , U.A.; Dilmanova , A.I. (International scientific and practical conference, 2025)
Respublikamizda baliqchilik tarmog‘ini qo‘llab-quvvatlash, baliqchilik va baliq ovlash xo‘jaliklari faoliyati samaradorligini oshirish, ushbu sohada yer va suv resurslaridan oqilona va samarali foydalanish hamda intensiv texnologiyalarning keng joriy etilishiga katta e’tibor qaratilmoqda.