TÚYETAWÍQLARDÍŃ TARQALÍWÍ HÁM SAQLAW SHARAYATÍ: https://doi.org/10.5281/zenodo.15360042 - Dauletbaev, N.P.; Tashtemirov, R.M. (International scientific and practical conference, 2025)
Usı teziste túyetawıqlardı Qaraqalpaqstan Respublikası sharayatında sistemalı kóbeytiwge, olardıń organizmin tolıq úyreniwge jeterlishe itibar berilip atırgan joq. Sol sebepten, ilimiy jumısımızdıń dáslepki basqıshında, biz túyetawıqlardı Respublikamızǵa kirip keliwin hám olardı saqlaw sharayatı tuwrısında dúnya ilimpazlarınıń maǵlıwmatları menen tanıstıramiz.