ITLARNING QULOQLARIDA O’TKAZILADIGAN PLASTIK JARROHLIK: TEXNIKASI VA SAMARADORLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15362096 - Safarov, A.A.; Utepbergenova, T.M.; Sarsenbaeva, G.B. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada itlarda ótkaziladigan plastik jarrohlik operatsiyalarning tibbiy, funksional va estetik ahamiyati, operatsiyadan keyin yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan asoratlar, operatsiyadan keyingi parvarish va tiklanish jarayoni bóyicha malumotlar keltirilgan.