QORAMOLLAR ORGANIZMIGA BODIFORS PREPARATI TA’SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15362366 - Ro’zimov, V.U.; Niyozov, H.B. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Qoraqalpog’iston Respublikasi sharoitida qoramollarning o’sishini tezlashtirish uchun yangi Bodifors preparatini qo’llash,mikroelementlar va vitaminlar yetishmovchiliklarni davolash va oldini olish maqsadida Multivit +Mineral preparatidan foydalanish bo’yicha malumotlar keltirilgan.