MAMIQ TERI BERIWSHI HAYWANLARDA USHIRASATUǴIN AYÍRÍM KESELLIKER: https://doi.org/10.5281/zenodo.15362529 - Dauletova, Z.A.; Orinbaeva, B.; Abdirasuliev, A.; Nasirov, A. (International scientific and practical conference, 2025)
Qoyanlar hám mamıq teri beriwshi haywanlarda basqa haywanlarǵa uqsap hár túrli juqpalı kesellikler menen kesellenedi. Tómende bul keselliklerdiń ishinde eń kóp tarqalǵanları hám de eń qáwiplerin kórip shıǵamız.