AXBOROT TIZIMIGA RUXSATSIZ KIRISHDAN HIMOYALANISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15362584 - Nasirov, B.D.; Sagindikov, B.M.; Sarsenbaev , A.M. (International scientific and practical conference, 2025)
Axborot tizimiga ruxsatsiz kirish turli yo‘llar bilan amalga oshirilishi mumkin., chunki ular uchun nazorat va boshqarishning masofaviy usullaridan foydalanish mumkin