JANUBIY QORAQALPOG’ISTONDAGI ZOOOYKONIM VA FITOOYKONIMLARNING O’ZIGA XOS NOMLANISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15364218 - Xolmuratov, I. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Janubiy Qoraqalpog’iston toponimlarida uchraydigan zoooykonim va fitooykonimlar haqida, ularning nomlanishi va shakllanishi bilan bog’liq bo’lgan ba’zi mulohazalar haqida so’z boradi.