USTYURT PLATOSINING ECHKILIK UCHUN YAYLOV SHAROITLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15364407 - Kaniyazova , F.U. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘iston respublikasining Ustyurt platosining echkilik uchun yaylov sharoitlari tarifi va o‘simliklarning ozuqaviy qiymatlari hamda ulardan echkilar uchun foydalanish muddatlari keltirilgan va xulosalar qilingan.