DIFFERENSIAL TENGLAMALARNI TAQRIBIY YECHISHDA EYLERNING TAKOMILLASHGAN USULI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17243048 - Nuraliyev , To‘lqin; Sulaymanov , Zulqaynar (International scientific and practical conference, 2025)
Bizga berilgan oddiy diferensial tenglama uchun qo’yilgan Koshi masalasini yechish uchun taqribiy usullardan biri bo’lgan Eylerning takomillashgan usuli bosqichma-bosqich ko’rib chiqilgan.