CHIZIQSIZ TENGLAMALARNI TAQRIBIY YECHISHNING URINMALAR USULI TADBIQI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17243243 - Ibrohimov, J.B.; Xoljigitov , S.M. (International scientific and practical conference, 2025)
Chiziqsiz tenglamalarda no’malumning darajasi uch va undan yuqori bo’lganda, shuningdek standart funksiyalar ishtirok etganda, biz bilgan usullar yordamida tenglamalarni yechib bo’lmaydi. Bu holda Urunmalar (Nyuton) usulini qo’llashga to’g’ri keladi. Biz bu usul haqida nazariy bilimlar, shunga doir misol yechib ko’rsatdik.