DIFFERENSIAL TENGLAMALAR YECHIMINI TOPISHDA ILG’OR PEDAGOGIK TIZIMLARDAN FOYDALANISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.17263945 - Do‘stov , Ravshanjon (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada differensiakl tenglamalarning tatbiqlariga doir masalalar yechimini topishda ilg‘or pedagogic texnologiyalardan foydalanish haqida so‘z boradi.