TALABALARDA MOTIVATSIYANI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17272545 - Djumanov , Sherali; Nomozova , Latofat (International scientific and practical conference, 2025)
Mazkur maqolada talabalar o‘quv faoliyati samaradorligiga motivatsiyani ta’siri, talabalarda motivlarni shakllanishida psixologik xizmatning o‘rni haqida nazariy tavsiyalar berilgan.