BOLALAR PSIXOLOGIYASIDAGI MUAMMOLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.17272551 - Murtozayeva , Visola; Mamanova , Sayyora (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada bolalar psixologiyasidagi o‘zgarishlar va ularni yengish usullari haqidagi qarashlar bayon etilgan. O‘smirlik davri psixologiyasining nozik qarashlarini o‘zida aks etgan. Shuningdek bolalardagi bunday jarayonlarga ota- onalarning o‘rni muhokama qilingan.