UMUMIY PSIXOLOGIYADA QO’LLANILADIGAN METODLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.17277386 - Achilova, Durdona (International scientific and practical conference, 2025)
Umumiy psixologiya esa psixologiya fanining tayanch bo‘limi hisoblanadi. U inson psixikasining umumiy qonuniyatlari, asosiy psixik jarayonlari va ularni o‘rganish metodlarini nazariy va amaliy jihatdan tadqiq etadi.