ERGONIMLARNING PAYDO BO’LISHI VA RIVOJLANISHI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17277761 - Salohiddinova , Muborak (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada onomastikaning bir bo‘lagi bo‘lgan ergonimlar , ularning paydo bo‘lishi va rivojlanishi kelib chiqishi, ergonimlar qay tariqa tanlanishi zamonaviy tilshunoslikdagi o‘rni va boshqa tushunchalardan farqi, aloqadorlik jihatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.