КЎҲНА ҲАСРАТНИНГ ФАЛСАФИЙ ТАЛҚИНИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.17283058 - Kирйигитова Нигора (International scientific and practical conference, 2025)
Ушбу мақолада таниқли шоир Эркин Воҳидовнинг “Бу кўҳна ҳасрат” шеърининг таҳлили мисолида шоир ижодидаги фалсафий тафаккурнинг бадиий ифодалаш ҳодисаси ўрганилган.