ҚОРАМОЛЛАРДА ҚИСРЛИК ВА УНИНГ ИҚТИСОДИЙ АҲАМИЯТИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14195176 - Комилжонов , С.К.; Азимжонов , З.Х. (International scientific and practical conference, 2024)
Ушбу мақолада қорамолчиликда иқтисодий аҳамаиятга, бугуннинг долзаб масаласи саналган қорамоллар қисрлиги, унинг ҳўжаликдаги иқтисодий кўрсаткичларига таъсири ҳақида маълумотлар берилган.