ҚОРАҚАЛПОҒИСТОНДА БИР ЎРКАЧЛИ (CAMELUS DROMEDARIUS) ТУЯЛАРНИНГ ГЕЛЬМИНТЛАРИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14222046 - Кунысов , Б.М; Абдиева , Т.Ж; Сабуров , A.K (International scientific and practical conference, 2024)
Ишнинг мақсади. Қорақалпоғистон Республикасида бир ўркачли (Camelus dromedarius) туяларнинг гельминтларининг тур таркибини аниқлаш.