PAL HARRESHILIK XOJALIQLARINDA VARROATOZGA QARSI QOLLANILGAN PREPARATLAR NATIYJELILIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14222128 - Sulaymanov , S.B.; Sultanov , B.A. (International scientific and practical conference, 2024)
Bul maqalada palshılıq xojalıqları úlken ekonomikaliq zálel jetkizetug’in, pal hárreleriniń varroatoz keselliginiń qozǵawtıwshısı varroa destruktordin’ dúzilisi labaratoriyada kesellikti anıqlaw, emlew aldın alıw usılları boyınsha alıp barılǵan juwmaq nátiyjeleri ko’rsetilgen.