ZUPTURUMDOSHLAR, MURAKKABGULDOSHLAR, TORONDOSHLAR TURKUMLARIGA MANSUB O‘SIMLIKLARNING FARMAKOLOGIK VA TOKSIKOLOGIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14222173 - Qadirberganov , B. (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada Zupturumdoshlar, Murakkabguldoshlar, Torondoshlar, turkumlariga kiruvchi o‘simliklarning kimyoviy tarkibi va ta’sir etish mexanizmi bo’yicha meditsina va veterinariya amaliyotida dorivor vositalar sifatida ishlatilishi bo‘yicha ma’lumotlar berilgan.