BUZOQLAR KINDIK DABBASINI XIRURGIK YO‘L BILAN DAVOLASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14222765 - Narziyev , B.D.; Bekmuratov , K.R (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada kindik dabbasi bilan kasallangan buzoqlarni xirurgik davolash (operatsiyagacha) va davolashdan kiyingi ma‘lumotlari, klinik belgilari haqida ma‘lumotlar keltirilgan. Tajribalar 6 bosh 1 oyliktan 8 oylikgacha bo‘lgan kindik dabbasi guzatilgan buzoqlarda olib borildi, klinik belgilari kuzatib borildi.