QARAMALLARDA AKTINAMIKOZ KESELLIGIN XIRURGIK USILDA EMLEW: https://doi.org/10.5281/zenodo.14223149 - Sarsenbaeva , G.B.; Kamalova , A.I. (International scientific and practical conference, 2024)
bul maqalada qaramallardıń aktinamikoz keselligi hámde onı xirurgik usılda emlew haqqında pikirler keltirilgen bolıp, bul kesellik qaramallardıń ónimdarlıǵına keri tásir kórsetiwi haqqında da maǵlıwmatlar keltirilgen.