TAWIQLARDA KOLIBAKTERIOZ KESELLIGINIŃ ETIOLOGIYASI HÁM ALDIN ALIW USILLARIN ÚYRENIW: https://doi.org/10.5281/zenodo.14223189 - Jarilqaǵanova , G.J.; Kamalova , A.I. (International scientific and practical conference, 2024)
Maqalada tawıqlar arasında eń kóp ushrasatuģin, qusshiliq xojaliqlarina jeterli ziyan jetkeretuģin infekcion juģimli kesellik Kolibakterioz, onin’ etiologiyasi ha’m aldin aliw ilajlari haqqinda ilimiy ádebiyat maģliwmatlari tiykarında maǵlıwmatlar keltirilgen.