ҚЎЗИЛАТИШ МУДДАТЛАРИНИНГ ҚЎЗИЛАР ТИРИК ВАЗНИ ВА ЖУН ТОЛАСИ УЗУНЛИГИГА ТАЪСИРИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227174 - Турганбаев , Р.У.; Пирманова. , М. (International scientific and practical conference, 2024)
Ушбу мақолада қўзилатиш муддатларининг қўзилар тирик вазни ва жун толаси узунлигига таъсири ўргаилагн бўлиб, турли муддатлардаги қузилатиш даврларида фарқланишлар таҳлил қиоинган ва хулосалар берилган.