БРОЙЛЕР ГЎШТИ ЕТИШТИРИШ БЎЙИЧА ХОРИЖИЙ ТАЖРИБАЛАР: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227187 - Турганбаев, Р.У.; Жолдасбаев , Б.А.; Калилаева , Ж.Б. (International scientific and practical conference, 2024)
Ушбу мақолада бройлер гўшти етиштириш бўйича хорижий тажрибалар таҳлили, уларни қўллаш усуллари ва янги технологиялар келтирилган ва “кобб-500” бройлер кросси жўжаларининг келиб чиқиши, ўсиш динамикаси бўйича тарифлар берилган.