TUXUMLARNI QABUL QILISH, TANLASH, TOIFALARGA AJRATISH VA INKUBATSIYALASHGA TAYYORLASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227355 - Mamatov , X.A.; Bazarbayeva , G.; Abdiraxmanova , B; Abdireymova , V; Apizova , D (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada, parrandachilikda veterinariya-sanitariya qoidalari, tuxum sifatini baholashda vazni, shakli tuxumning tashqi ko‘rinishini ko‘zdan kechirishda uning shakli va po‘chog‘ining holatiga ahamiyat berilgan. “Universal-55” va Xitoy “HB-22528” inkubatoriyalari haqida ma’lumotlar keltirilgan.