BALIQCHILIK XO‘JALIKLARIDA BALIQLARNI OZIQLANTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227375 - Mamatov , X.A.; Allamuratova , B.; Ubaydullaeva , G. (International scientific and practical conference, 2024)
Maqolada baliqchilik xo`jaliklarida baliqlarni oziqlantirish, o`stirish, yashash sharoiti, ko‘payishi, yosh baliq chavoqlarini o‘stirish va zamonaviy intensiv texnologiyalarni qo‘llash.