BOTALAQLARDIŃ ÓSIW ÓZGESHELIKLERI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14227444 - Tleumuratov , A. K.; Kaliev , B.A.; Xojambergenova , N.B. (International scientific and practical conference, 2024)
Búgingi kúnde jáhánde túyeshilik penen shuǵıllanatuǵın tiykarǵı mámleketler qatarına Avganistan, Namibiya, QAR (Qubla Afrika Respublikası), Avstraliya, Argentina, Muǵul mámleketleri kiredi. Bul mámleketlerde málim dárejede túyeler ónimdarlıǵın asırıw, násliy qásiyetlerin jaqsılaw boyınsha bir qansha ilimiy izertlewler alıp barılǵan.