JANUBIY OROLBO‘YI XUDUDIDA EKOLOGIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASH MASALALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14229470 - Atanazarov , K.М. (International scientific and practical conference, 2024)
Hozirgi kunda Davlatimiz rahbari, xukumatimiz, boshqaruv tashkilotlari va hamkor donor davlatlar ishtiroqi tomonidan Orol bo‘yi mintaqasida ekologik xavfsizligi barqarorlashtirish masalalariga katta e’tibor qaratilmoqda.