QORAQALPOQ ZOT TIPIGA MANSUB QAMAR RANGBARANGLIKDAGI QORAKOʻL QOʻYLARINING GOʻSHT MAHSULDORLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14229700 - Astankulov , A.; Hakimbayev , D.; Madraimova , Sh.; Jumabayeva , M. (International scientific and practical conference, 2024)
Ushbu maqolada qamar rangbaranglikdagi qorakoʻl qoʻylarning goʻsht mahsuldorligi yaylov sharoitida semirtirish orqali aniqlandi va hulosalar berildi.