ТУРЛИ ЖУФТЛАШ ВАРИАНТЛАРИДАН ОЛИНГАН АВЛОДЛАРНИНГ СИНФЛИК ТАҚСИМЛАНИШИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.14233400 - Акбарова , М.В. (International scientific and practical conference, 2024)
Мақолада турли турли йирикликдаги қоракўл қўйларини жуфтлаш хусусиятлари ҳамда авлодларининг синфлилик кўрсаткичларини ўрганиш бўйича олинган натижалар ёритилган.